dutchwebs web specialisten

Over Dutchwebs

Dutchwebs bestaat uit twee adaptieve enthousiastelingen die een passie voor technologie delen. Ons bedrijf is opgericht in 2014 door Nicky Kouffeld (rechts). In 2016 is Dutchwebs een compagnon rijker geworden: Lars van Schaick (links).

Sindsdien hebben we aan veel verschillende projecten mogen werken. Soms waren dit projecten waar wij nog geen ervaring mee hadden. Door onze leergierige instelling en gezonde dosis optimisme komen we er echter altijd uit.

Na zes jaar hebben we niet alleen ervaring opgedaan op het gebied van webdesign, maar ook met de ontwikkeling van apps voor Android en iOS (native-appdevelopement), het bouwen van administratieplatformen en nog veel meer!

Ons handelsmerk is een persoonlijke aanpak. Iedere wens is immers uniek: wij geloven niet in one-size-fits-all. 

 

Focus van Dutchwebs

webdesign op maat icon

Webdesign

Dutchwebs is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Wij werken met een zelfontwikkeld Content Management Systeem (CMS). Dit CMS maakt het voor klanten mogelijk om de inhoud en vorm van de website eenvoudig te beheren. Als klant bepaalt je wat er op de website komt staan. Wij focussen ons op het design en de gewenste functionaliteiten van de website.

website ontwikkeling icon

Ontwikkeling

Webdesign is niet het enige wat wij doen. Op projectbasis werkt Dutchwebs met bedrijven samen aan het (door) ontwikkelen van geavanceerde (back-end & front-end) systemen. Voor ons bekende programmeertalen zijn onder andere: PHP, JavaScript, SQL, Python, HTML, CSS. Frameworks waar wij gebruik van maken zijn: Laravel, jQuery, Bootstrap & React-native. Wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen en leren graag werken in uw ontwikkelomgeving!

website automatisering

Automatisering

ICT biedt ontzettend veel mogelijkheden en dit is iets waar wij erg enthousiast over zijn. Bedrijfsautomatisering biedt uw bedrijf kansen om te besparen op mankracht, tijd en geld. Wij bij Dutchwebs helpen u graag met het identificeren van de mogelijkheden op dit gebied door middel van een analyse van uw bedrijfsprocessen. Een voorbeeld van een stuk bedrijfsautomatisering dat wij ontwikkeld hebben, is een facilitair management informatie systeem (FMIS) dat momenteel operationeel is binnen het MKB.

Vragen of contact opnemen?