website laten maken header

Meer klanten en een hogere omzet

Haalt uw huidige website weinig klanten binnen? De oorzaak hiervan is vaak een slechte vindbaarheid door Google. Dutchwebs helpt bedrijven met het verbeteren van de online vindbaarheid waardoor je meer klanten via je website binnenhaalt. 

Vraag gratis een vrijblijvend intakegesprek aan!

Een foto zegt meer dan 100 woorden...

Foto's en video's van hoge kwaliteit spelen een grote rol in het onderscheidende vermogen van jouw bedrijf. Echter heeft niet iedere onderneming heeft de mogelijkheid om mooi beeldmateriaal van de werkzaamheden of producten te schieten. Bij gebrek aan goed beeldmateriaal gaat Dutchwebs voor jou aan de slag om unieke foto's en/of video's te produceren.  

Alles voor de perfecte website!

 

Beter vindbaar door Google   

Heb je je weleens afgevraagd waarom je concurrent hoger in de zoekresultaten bij Google verschijnt?  Een website gemaakt door Dutchwebs wordt beter gevonden in Google. Wij zorgen ervoor dat je  klant-recensies, locatie, openingstijden en andere bedrijfsinformatie bij Google bekend is.

Twijfel niet langer als je beter gevonden wilt worden dan je concurrent. 

Stappenplan website ontwikkeling

Zonder zorgen een compleet nieuwe website, Dutchwebs regelt het. Bekijk hieronder de 5 simpele stappen om binnen 2 weken direct online te zijn. 

1. Intake gesprek: samen brainstormen

2. Aanleveren media: website content door jou of Dutchwebs bedacht

3. Ontwerp: door Dutchwebs in jouw huisstijl

4. Oplevering website: binnen 2 weken

5. Training: zelf tekst en foto's bewerken via Dutchwebs CMS

Verander zelf makkelijk de inhoud van je website!

Je nieuwe website wordt ontwikkeld in ons eigen Dutchwebs Content Management Systeem (CMS), hierdoor kun je super eenvoudig je website veranderen door bijvoorbeeld een nieuwe pagina toe te voegen, tekst aan te passen of foto's te veranderen.            

Na oplevering van de website krijg je de inloggegevens van de website toegestuurd. We leggen je hierna persoonlijk uit hoe je de inhoud van de pagina's aan kan passen in het CMS. 


Dutchwebs Dutchwebs +31628801091 Duivendrechtsekade 40, 1096 AH Amsterdam